Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

POLETNE IGRARIJE – ZAKLJUČEK V ENOTI MEDO

V torek, 14. 6. 2022, se je odvijalo zaključno srečanje enote Medo. Najpomembnejšo vlogo so imeli naši najstarejši otroci, otroci iz skupine Metulji, saj je bil pred njimi prvi pomemben zaključek v življenju ter preskok v novo poglavje v knjigi. Predstavili in poslovili so se s pesmijo in plesom ter predali ključ igralnice mlajšim otrok. S simbolnim skokom čez trak pa so mali maturantje opravili še zadnji preizkus in kot darilce prejeli lonček z imenom in svinčnik modrosti in poguma, ki ga bo v šoli spominjal na vrtec in z njim povezane lepe trenutke pri nas.

Čestitke mali maturantje! Bodite vse življenje tako pogumni, radovedni, veseli in polni novih spoznanj in doživetij.

Sledile so Poletne igrarije in delavnice, ki so se odvijale na igrišču vrtca. Otroci so na kartonček zbirali štampiljke, katere so kasneje lahko zamenjali za sladko presenečenje.

Prav posebno presenečanje pa jih je čakalo na šolskem igrišču, saj so bili z nami tudi gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Dvor. Pripravili so zanimive igre s prenašanjem vode in zadevanjem tarče ter si ogledali gasilsko vozilo. Hvala PGD Dvor za sodelovanje.

Za konec pa še nekaj: V imenu strokovnih delavk vam izrekam hvala, spoštovani starši, otroci,  dedki, babice za vse, kar ste nam poklonili: lepo besedo, nasmeh, dobro voljo, prijaznost, potrditev, pogum … Iz srca vam želimo, da v teh poletnih dneh ujamete v svoja srca veliko veselih, igrivih in zanimivih trenutkov in si polepšate in obogatite življenje.

Strokovne delavke vrtca Sonček, enote Medo

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)