Mali Polžki in mali Ptički so prišli v vrtec! Mala pisana druščina je že stkala vezi znotraj svoje skupine in jih še nadgradila s prepletanjem s sosednjo skupino.  Ne reče se nam kar tako družinsko varstvo, saj smo prav res ena velika družina, ki kar se da veliko reči počne skupaj.

Radi smo v vrtcu. Včasih ob jutrih ni videti narisanega nasmeha na naših lički, saj bi vas najraje vzeli s seboj v igralnico, vendar se v toplem naročju in besedah tolažbe vzgojiteljic, kaj hitro pomirimo, nasmehnemo in zaigramo.

Mamice in očki si lahko v spodnji galeriji ogledate kako veseli smo v vrtcu, kako radi in lepo se igramo, kako smo samostojni in vešči mnogih stvari. V rokah držimo žlico in kozarček, ki  ju, če ne gre drugače tudi po ovinkih prinesemo do ust.  Uživamo pri igri v igralnici in na prostem. Radi imamo sprehode, kjer strumno korakamo ob bibi ali pa se nadvse udobno popeljemo s Polžkovim vozom. Pa tudi ustvarjamo že v vrtcu.

Tako, da starši kar brez skrbi! Vaši mali nadebudneži so vrtec sprejeli za svojega. Vzgojiteljice pa se bomo vse leto trudile, da jim bo toplo in lepo pri srčku, ko jim bodo misli ušle v vrtec.

Le pogumno in strumno naprej, si pravimo prav vsak dan.

Vaši Polžki in Ptički.

          

(Skupno 141 obiskov, današnjih obiskov 1)