Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

Botrstvo – poročilo o zbranih sredstvih v šolskem letu 2020/21

Spoštovani starši in sodelavci Vrtca Sonček.

Z res velikim veseljem vam sporočam, da smo v junijski akciji Botrstva zbrali 196,81 EUR, ki smo jih nakazali na račun Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje za botrstvo deklici Rebeki za čas poletnih počitnic.
Prepričani smo, da bodo nakazana sredstva v veliko pomoč družini pri zmanjševanju prikrajšanosti zaradi socialno -ekonomske stiske.
V šolskem letu 2020/21 smo za družino deklice Rebeke v desetih zbiralnih akcijah zbrali 501,07 EUR. Z Botrstvom bomo nadaljevali v septembru.
Ob tej priložnosti se zahvaljujemo prav vsakemu, ki je sodeloval v tej plemeniti akciji – bodisi s simboličnim prispevkom ali pa s petakom, desetakom in v zadnji akciji celo s petdesetakom.

Hvala za vašo podporo, da lahko skupaj delamo dobro in ob tem naše otroke učimo o pomenu ene najbolj osnovnih človeških vrednot – solidarnosti.
Skupaj delamo majhne korake, ki pa za prejemnike pomenijo velike korake na poti do boljšega in z revščino manj zaznamovanega življenja.

“Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.” (Princesa Diana)

Prijazen pozdrav,
Tanja Fabjančič

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)