V torek, 8. junija 2021, je bil za našo skupino prav poseben dan. Pri zajtrku sta se nam pridružili današnji spremljevalki, babica in mamica, gospa Zdenka Križan in gospa Tina Klobčar. Z nestrpnostjo in velikim pričakovanjem smo odkorakali proti postajališču, kjer nas je že čakal prijazen šofer, ki je hkrati dedek deklice iz naše skupine.

Vožnja z avtobusom do Ranča Aladina je bila vesela, nasmejana in polna naših pesmi ter zanimivih misli otrok. Dotaknila se me je misel dečka, ki je sedel poleg mene in dejal: “Teta Mateja, hosta je tok čudna, veje so krive “, iz ozadja pa sem slišala glas “videla sem zajčka”. Vedela sem, da je pred nami res dan, poln nepozabnih doživetij!

Otroci so najprej opazili igrala ter izrazili željo, da jih preizkusijo. V igri smo uživali prav vsi, otroci ob novih in nepoznanih igralih, spremljevalke pa ob spoznanju, da so igrala inovativna, zanimiva in predvsem varna. Opazila sem, da so naši otroci tekom letošnjega leta gibalno močno napredovali.

Sledil je voden ogled živali po ranču. Videli smo vse, od volka pa do kamele po imenu Aladin, pa domače živali in še in še. Presenečenje dneva pa je bil skrivni rov, v katerem je bila čarovnica …

Že rahlo utrujeni, a polni nepozabnih utrinkov, smo se posedli v senco in si postregli z zasluženo malico ter sladoledom.

Izlet na Ranč Aladin je bil prav lep zaključek letošnjega šolskega leta! Iskrena hvala vsem spremljevalcem za podporo in pomoč ter Vam staršem, da ste to omogočili.

Mateja Skobe

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)